Duminica, 23 Octombrie – la ora 10 – o mica delegatie a credinciosilor greco-catolici din Bucuresti, condusa de Pastorul nostru PSS Mihai, au fost invitati in audienta la Majestatea Sa Regele Mihai al Romaniei.

O sarbatoare atat de importanta este un prilej de bucurie dar si de meditatie asupra destinului istoric: atat MS Regele cat si Biserica noastra au dat dovada de rabdare si rezistenta in sacrificiul sustinut de-a lungul deceniilor. De la glorie si maretie, la stergerea din cartile de istorie – o incercare a credintei in vointa suprema a Bunului Dumnezeu: daca El asa a vrut, asa s-au scris faptele Romanilor in vremurile pe care le stim.

Emotia intalnirii, arcul creat peste timp, regretul ca aerul patriarhal al Palatului Elisabeta nu se lasa respirat pe intreg hotarul tarii … dar mai ales speranta ca se va putea produce candva o revenire la simplitatea regalitatii care impune respectul fara a-l cere!

Va invitam sa cititi integral salutul adresat de Episcopul nostru Mihai, Majestatii Sale Regelui:  http://vicariatbucuresti.wordpress.com/2011/10/23/salutul-adresat-regelui-mihai-i-de-catre-episcopul-vicar-al-bucurestilor/

"Ce flori frumoase ... Va multumesc!", a spus Majestatea Sa

Delegatia condusa de PSS Mihai, alaturi de Regele Mihai I de Romania (Bucuresti, 23 Octombrie 2011)

Publicitate