In data de 28 Septembrie a.c. vom deschide la Bucuresti lucrarile Consiliului Director AGRU National cu o sesiune de comunicari avand ca tema „Comunicarea moderna si Apostolatul laicilor”.

Motto:  “Toti fiii Bisericii sa se straduiasca in unitate de gand si intentie pentru ca mijloacele de comunicare sociala sa fie utilizate fara intarziere si cu cea mai mare eficienta in multiplele opere de apostolat.” (Inter Mirifica, 13)

Locul de desfasurare: Sala „PS VASILE AFTENIE” – strada Sirenelor nr 39

ora 10,00 – Sosirea si inregistrarea invitatilor

ora 10,30 – Salutul PS Episcop Mihai Fratila
Salutul Prof. Dr. Alin Tat – Presedintele AGRU
Salutul Prof. Calin Diaconu – Presedinte AGRU Bucuresti
Meditatie – Pr. Dr. Coriolan Muresan – Asistent Spiritual National AGRU
ora 11,00   Conferinta despre “Inter Mirifica” – Pr. Dr. Michel KUBLER (Conducatorul Centrului Ecumenic „Sf Petru si Andrei”, fost redactor-sef al publicatiei La Croix, autor al volumelui „Mass-media, texte ale Bisericii” (1990, Centurion, cu J. Bianchi şi H. Bourgeois)
ora 11,45   Sesiune de intrebari si raspunsuri
ora 12,00   Conferinta despre Mijloacele Moderne de Comunicare Sociala utilizate in Apostolat – Pr Francisc DOBOS (Purtătoul de cuvânt al Arhiepiscopiei romano-catolice de Bucureşti)

ora 12,45  Sesiune de intrebari si raspunsuri

ora 13,00 Agapa frateasca

 

SUNT BINEVENITI SA PARTICIPE, ALATURI DE DELEGATII CONSILIULUI DIRECTOR AI AGRU NATIONAL,  MEMBRII AGRU BUCURESTI si ai intregului Vicariat. Inscrierile se fac pana in data de 26 Septembrie 2012, in limita locurilor disponibile, la adresa: agrub.calin.diaconu@gmail.com sau telefonic la numarul 0722 378 611.

Publicitate