MANDATUL 2017 – 2020

Sambata, 17 Iunie 2017 a avut loc in Sala „Vasile Aftenie” de pe langa Parohia Adormirea Maicii Domnului – Acvila, Adunarea Generala a AGRU Bucuresti, in vederea darii de seama, descarcarii de gestiune  si alegerilor pentru mandatul 2017-2020.

Componenta noului Consiliu Director, care va reprezenta laicatul greco-catolic din Bucuresti in perioada 2017-2020 este urmatoarea:

Presedinte: Dl Tudor Dunca

Vicepresedinte: Dl Virgil Frum

Secretar: Dl Alexis Dimcev

Departament Tineret: Dra Av Florentina Preda

Departament Cultural-Artistic: Dl Radu Cozarescu

Departament Familie si Viață: Dna Dr Maria Dunca-Moisin

Departament Social Caritativ: Dna Maria Turdeanu

Departament Juridic: Dna Ioana Alexandru

Asistent Spiritual: Pr Ioan Marcel Danet

Cenzori: Domnii Matei Marian si Gavrilă Pleș

Consilier: Dl Calin Diaconu

170617 2017 - Alegeri AGRU - Sala Vasile Aftenie-31

 

 

 

MANDATUL 2014-2017

Sambata, 5 Aprilie 2014 – a avut loc in Sala „Vasile Aftenie” de pe langa Parohia Adormirea Maicii Domnului – Acvila, Adunarea Generala a AGRU Bucuresti, in vederea darii de seama, descarcarii de gestiune  si alegerilor pentru mandatul 2011-2014.

Componenta noului Consiliu Director, care va reprezenta laicatul greco-catolicdin Bucuresti in perioada 2014-2017 este urmatoarea:

Presedinte: Calin DIACONU

Vicepresedinte: Virgil FRUM

Consilier al Presedintelui pe probleme de reprezentare: Prof Ioan FAGETAN

Consilier al Presedintelui pe probleme organizatorice: Chira JURCA

Secretari: Oana-Viviana DIMCEV si Alexis DIMCEV

Departament Familie si Viata: Dr Maria DUNCA-MOISIN

Departament Pelerinaje: Ana-Maria BORS POPP (Miuca OTOIU)

Departament Cultural: Prof. Radu COZARESCU

Departament Social Caritativ: Prof Mihaela COZARESCU

Departament Juridic: Av. Ioana ALEXANDRU

Departament Economic: Ec. Georgeta CHICIUDEAN

Cenzori: Dnii Marian Matei si Virgila Ples

 

x

x        x

 

Componenta Consiliului Director AGRU Bucuresti in MANDATUL 2011-2014, a fost urmatoarea:

 

 

Impreuna cu PSS MIHAI si Pr Ioan (9 aprilie 2011)

Consiliul Director al AGRU Bucuresti,  9 aprilie 2011

Calin Diaconu are 44 de ani, este Absolvent al Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii Bucuresti – promotia 1993,
specializat in marketing si comunicare, lucreaza din anul 1994 in publicitate.
A infiintat in anul 1998 si este activ si in prezent ca Director General in firma BABEL Communications, din 2009 reprezentant al Springer & Jacoby Romania. Este insurat cu Cristina-Victoria, tatal a doi copii: Tudor-Calin (10) si Daria-Maria (6).
Prim curator al Bisericii Vicariale Sfantul Vasile cel Mare din Bucuresti, strada Polona 50.
Publica gandurile sale si poate fi contactat pe blogul sau personal – www.calindiaconu.wordpress.com
” Deoarece Biserica este un loc sacru, unde starea de galceava a spiritului se cuvine a fi reprimata de fiecare – pentru a asigura linistea necesara rugaciunii, dar totodata pentru a prelungi farmecul discutiilor din curtea Bisericii, pentru a facilita cunoasterea reciproca a membrilor comunitatilor din diferitele Parohii, s-a considerat utila organizarea unor Asociatii ale laicatului, greco-catolicii din Bucuresti si Vechiul Regat beneficiind in acest sens de stradania inaintasilor care in anul 1929 au infiintat Asociatia Generala a Romanilor Uniti.
In actuala sa forma, rolul si rostul AGRU cred ca se definesc pe trei planuri de functionare: al comunicarii, al organizarii si al reprezentarii – toate trei, avand ca scop o mai buna cunoastere a vecinului de strana dar mai ales, o traire din perspectiva crestina a vietii de zi cu zi.”

Virgil Frum: Credincios al Bisericii Române Unite, Greco-Catolice, parohia Adormirea Maicii Domnului, Bucuresti.
Are 40 de ani, e căsătorit, tatăl a doi copii. Absolvent al Facultatii de Electrotehnică din Cluj-Napoca în anul 1995.
Inginer de profesie,  lucreaza în domeniul IT, în prezent angajat al companiei Oracle România.

„Sper ca noul Consiliu Director să reușească să atragă în scurt timp un nucleu de membrii ai AGRU București dornici să participe atât la întrunirile lunare cât și la organizarea unor evenimente culturale și nu numai, de larg interes pentru toți credincioșii greco-catolici.
Depinde de fiecare din noi să ne cunoaștem mai bine, să ne ajutăm, să ne susținem în momentele dificile și să ne bucurăm de momentele plăcute, să ne rugăm, să ne amintim cu drag de cei care, prin exemplul lor, ne-au impresionat și au trezit în noi dorința de a le călca pe urme, să încercăm să fim o adevărată comunitate.
Biserica noastră are tolba plină de martiri, și îmi place să cred că nu puțini dintre credincioșii greco-catolici și-ar sacrifica viața pentru credință. AGRU are nevoie de un „sacrificiu” personal mult mai modest. Niciun efort nu este prea neînsemnat atunci când este oferit cu dragoste și dăruire.
Harul Spiritului Sfânt să ne lumineze tuturor mințile și inimile!”

Iulia Stanescu, nascuta Stoia  intr-o familie de credinciosi greco catolici in Blaj. Este absolventa a Facultatii de Matematica si Mecanica din Universitatea Bucuresti, specialist in Mecanica Fluidelor, acum pensionara. Activeaza in AGRU Bucuresti inca din 1993, mai mult in functia de secretar. Iubeste Biserica in care a fost botezata greco catolica si doreste sa fie aproape de cler si ierarh in rezolvarea problemelor. Canta in cor de la infiintarea in Bucuresti in 1992 si in prezent conduce corul la capela „Schimbarea la Fata”.
Ioana Alexandru Serban  provine dintr-o familie greco-catolica din Brasov, este consiler juridic, absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Drept. Credincioasa a Parohiei „Maica Indurerata” – Bucurestii Noi. Activeaza in AGRU-Bucuresti in calitate de membru CA din anul 2003.
Georgeta Chiciudean s-a nascut in comuna Sieu jud. Bistrita Nasaud, in anul 1953 intr-o familie de invatatori greco-catolici.
A absolvit  Facultatea de Textile in 1978, specialitatea filatura-tesatorie si a lucrat in domeniu pana la pensionare in anul 2008.
In 1979 s-a casatorit cu Anton Chiciudean, oficierea casatoriei religioase  fiind facuta in clandestinitate de Episcopul Alexandru Todea, viitorul cardinal.  Familia Chiciudean are doi baieti, Cosmin(30 ani) si Vlad(26 ani).   Membra a corului de la biserica SF. Ana inca din anul infiintarii acestuia (1990) iar din 2010  face parte din comitetul AGRU Bucuresti. Pe viitor vrea sa contribuie la imprimarea unui nou stil de lucru, mai eficient, in cadrul comitetului director AGRU Bucuresti.
Hossu G. Gheorghe (67 ani) – este actualmente pensionar. De profesie maistru constructii civile si industriale, pictor liber profesionist cu multiple lucrari de arta monumentala, pictura in diverse tehnici, restaurare si poleire cu foita a diferitelor obiecte de cult. Casatorit cu dna Aurelia Hossu (62), impreuna avand o fiica – pe Alice-Simona (38). Enorias al Bisericii Adormirea Maicii Domnului, militeaza pentru o mai buna cunoastere si intr-ajutorare a credinciosilor greco-catolici.

Publicitate

Un răspuns to “Consiliul Director al AGRU Bucuresti”

  1. enache Says:

    IOANA SERBAN ALEXANDRU-A absolvit Facultatea de drept Bucuresti cu nota 10. Este o colega deosebita, draguta, si foarte inteligenta.Si-a sacrificat tineretea pentru intretinerea parintilor sai. Are o trasatura de caracter apreciabila-este foarte secretoasa. Ii place sa calatoreasca, sa vada lumea, sa admire frumosul Are o fire credincioasa. .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s